Wie zijn we?

Adforum is een innovatief HR consultancy-bedrijf dat vanuit een sterk wetenschappelijke onderbouw uw HR-beleid ondersteunt. Adforum scant HR-thema's binnen uw organisatie, heeft praktische tools voor assessment, development en evaluatie en begeleidt uw organisatie tijdens veranderingen in uw HR-beleid.

HR-scan

Medewerkerstevredenheid, organisatiecultuur, stress en welzijn, motivatie en vertrouwen zijn slechts enkele thema's die Adforum met een waaier aan (online) surveys en workshops in kaart brengt.

HR-tools

Adforum levert innovatieve screeningtools zoals Situational Judgement Tests, totaalconcepten voor assessment, development en instrumenten voor evaluatie. Adforum biedt zowel standaardproducten als maatwerk.

HR-processes

Adforum is uw partner tijdens veranderingsprocessen en begeleidt uw organisatie in de evolutie naar een optimale structuur, een nieuwe organisatiecultuur, een sterker HR-beleid,...

Resultaat

Adforum werkt op maat van bestaande behoeften en garandeert diepgaande analyses van de gegevens. Een grondige rapportering in een begrijpbare taal, een praktijkgerichte output en een positieve 'user experience' kenmerken onze tools en werkwijze.